Ray Guard Producten

We zien het stuifmeel niet, maar elk jaar lijden we er iets meer aan.

Op dezelfde manier zien we de elektromagnetische golven niet, maar elk jaar sinds de komst van machines, elektriciteit, wifi en mobiele apparaten, neemt de elektromagnetische dichtheid in onze omgeving toe en lijden we stil (tinnitus, verschillende stoornissen, minder vitaliteit, zie onze brochure). Het is een toeval dat het personeel dat met radars werkt verreweg de hoogste onvruchtbaarheid van de hele bevolking heeft.

De in 1998 door een elektro-sensitief opgerichte Ray Guard inspireerde de Zwitserse wetten van 1998 en 2008 en bijgevolg de Europese richtlijn van 2013 die een juridisch kader gaf.

  • In 2015 verbood Frankrijk wi-fi in kinderdagverblijven om de kinderen te beschermen.
  • Zweden is geïntroduceerd om zwangere vrouwen te beschermen tegen bestraling 4 maanden vóór het verstrijken van de termijn.
  • Verenigingen van elektrogevoelige mensen vechten om hun ziekte te laten herkennen.
  • Buiten Europa heeft de staat Californië officieel gewaarschuwd voor de gevaren van mobiele apparaten.
  • De Wereldgezondheidsorganisatie classificeerde elektromagnetische golven als “potentieel carcinogeen” in 2011.

Met de Dtector-software beschikbaar in de App Store, is het eenvoudig om te meten hoe de Ray Guard elektromagnetische mist kan verminderen.

Voor hotels kunnen kamers die zijn uitgerust met antigolfapparatuur om een ​​volledige herstellende slaap te garanderen en dit voordeel aan de klant bekendmaken, de bezettingsgraad en loyaliteitsniveaus verhogen. Voor degenen die vastzitten in de cabine (vrachtwagenchauffeurs, taxi’s, boeren, chauffeurs), bieden Ray Guard-producten ongeëvenaard werkcomfort.

Als de negatieve invloed van golven steeds meer bekend en herkend wordt, als de meest recente constructies golfvormtechnieken en -technologieën bevatten (speciale afgeschermde kabels voor wallwashing en de geweldige gemeenschap van Ray Guard-gebruikers, profiteren ze van meer comfort, onberispelijke natuurlijke vitaliteitsproductiviteit op het werk en betere gezondheid en bescherming.

Het is mogelijk om in twee delen kosteloos te betalen: neem contact met ons op rayguard@tocrop.com