‘Krijg een betere nachtrust met RayGuard’

Ray Guard Producten

Na enkele grote Amerikaanse steden, na de stad Vaud in Zwitserland, schort Brussel op zijn beurt de ontwikkeling van 5G op om de gezondheid van haar burgers te beschermen. En hoe heb je jezelf beschermd? 

Wanneer een aangesloten meter, hoogspanningslijn, windmolenpark, mobiele telefoonrelais en een hoogspanningslijn in uw buurt worden geïnstalleerd, voelen uw dieren en u snel de negatieve effecten.

We zien de golven niet, maar elk jaar meer en meer, aangezien de komst van machines, elektriciteit, draadloos, mobiel, de elektromagnetische dichtheid in onze omgeving toeneemt en we stilaan lijden (tinnitus, zwangerschapsstoornissen, slechte slaap, verminderde gezondheid, verminderde natuurlijke vitaliteit, degeneratieve ziekten, zie onze brochure/video).

Jezelf niet beschermen verpest geleidelijk aan je gezondheid.

RayGuard is de Zwitserse oplossing voor golfbescherming.

Ray Guard werd in 1998 opgericht door een elektro-gevoelige ingenieur en is de leider op het gebied van referentiegolfbeschermingsproducten in Zwitserland. Hij heeft zich laten inspireren door de Zwitserse wetgeving op het gebied van golfbescherming van 1998 en 2008 en bijgevolg door de Europese richtlijn van 2013.

Investeren in RayGuard producten, vaak met een onbeperkte levensduur, is een wijze, effectieve en economische voorzorgsmaatregel voor uw gezondheid, uw gezin en uw medewerkers.

De meeste RayGuard producten hebben geen vervaldatum.

Neem contact met ons op: rayguard@tocrop.com