Ray Guard anti-straling & gezondheidsoplossingen,
de bevestigde keuze van Europese fokkers

Waarom zou je jezelf beschermen tegen elektrosmog?

  • Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie in 2011 de luchtgolven als “potentiële kankerverwekkers” had geclassificeerd.
  • Na de officiële etherwaarschuwing in de staat Californië in 2012,
  • Nadat wifi-netwerken in Frankrijk werden verboden in kinderdagverblijven,
  • Na vele wetenschappers en steden wordt nu aangedrongen op een stopzetting van de inzet van 5G,
  • Nadat de fabrikanten van mobiele telefoons door de consumentenverenigingen op de hoogte zijn gebracht van overmatige straling,
  • Nadat wetenschappers het schadelijke effect van de golven op de spermatogenese, op de mannelijke vruchtbaarheid, maar ook op de hemato-encefalische barrière die de hersenen beschermt, hebben aangetoond,
  • Na het Active Denial System werden er wave-wapens gebruikt voor de controle van de menigte,
  • Na de invoering van de Europese wettelijke verplichting voor werkgevers om hun werknemers te beschermen,
  • Na de tragedies die steeds meer onbeschermde melkveehouders treffen, die zich in de buurt van antennes en windturbines bevinden, in tegenstelling tot degenen die zijn uitgerust met RayGuard-oplossingen
  • De burgers zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van ongecontroleerde elektromagnetische vervuiling om ons heen, ondanks de inspanningen van de financiële lobby’s die zich voor de golven inzetten. In deze schadelijke omgeving is het enige dat overblijft de keuze voor individuele bescherming, zoals honderden fokkers in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk al hebben gedaan, blij om de echte positieve en gemakkelijk meetbare effecten van RayGuard-oplossingen op de gezondheid en productiviteit van hun dieren te zien, maar ook op hun eigen gezondheid.
‘Krijg een betere nachtrust met RayGuard’
Courtesy: Professor Marinelli, Researcher at IGM-CNR Bologna, Italy

Erkenning voor burgers

Onderzoek van de afdeling Moleculaire Techniek van de Universiteit van Bologna, bevestigd door de Duitse specialist Dr. Doepp in München, heeft aangetoond dat menselijke cellen die worden blootgesteld aan 900mhz-golven (mobiele telefoons, computers) zich veel beter vernieuwen in aanwezigheid van de Zwitserse Ray Guard-golfbescherming (Testuniversiteit van Bologna).
Bijgevolg, in de buurt van antennes, windturbines, hoogspanningslijnen en telefoonrelais, in de stad, de invoering van Ray Guard bescherming in huizen, slaapkamers stelt de mensen in staat om rustiger te slapen, niet meer wakker te worden moe en prikkelbaar. De sfeer in het gezin en de sfeer op het werk verbeteren op natuurlijke wijze.

Hoe werkt RayGuard?

RayGuard producten zijn een mengsel van specifieke mineralen en zeldzame aardmetalen, bekend om hun golfabsorberende en diffracterende eigenschappen.
RayGuard technologieën worden ook gebruikt in de verven van Amerikaanse stealth vliegtuigen, onzichtbaar voor radargolven.
RayGuard-technologieën behoren tot de weinige antigolfproducten ter wereld waarvan de positieve effecten op het bloed en de hersenen wetenschappelijk zijn bewezen in verschillende landen.
Courtesy: Prof Meier, Oberbühren, Switzerland

De RayGuard-oplossing voor landbouwers

Omdat dieren gevoeliger zijn voor golven dan mensen, hebben in Oostenrijk en Zwitserland, landen die zeer gevoelig zijn voor de problemen die door kunstmatige golven worden veroorzaakt, al enkele honderden fokkers RayGuard anti-golfproducten in hun stallen geïnstalleerd en zien ze het welzijn en de productiviteit van hun dieren verbeteren. RayGuard producten worden vaak aanbevolen door geobiologen.
RayGuard installatie door melkveehouders

RayGuard als oplossing kiezen

Ray Guard is de Zwitserse anti-golf-oplossing sinds 1998. Ray Guard, gecreëerd door een elektrogevoelig ingenieur, inspireerde de Zwitserse antigolvenwetten van 1998 en 2008, en daarmee de Europese antigolvenrichtlijn van 2013. Meer dan een miljoen Ray Guard chips, in samenwerking met Svitec, zijn al verkocht in de VS, waardoor het een van de chips is, zo niet de meest verkochte chip ter wereld.
Verkocht in meer dan 40 landen, met een onbeperkte levensduur, zijn Ray Guard producten vandaag de dag een waardevol en goedkoop instrument voor welzijn en gezondheid om uw gezondheid, uw familie, uw werknemers, uw dieren in onze technologische omgeving te beschermen die vervuild zijn door elektrosmog.

De RayGuard-oplossing voor elektrische voertuigen

Rijden met een elektrische auto, in de elektrische velden die door de batterijen worden opgewekt, is vermoeiender dan met een thermisch voertuig. Het langdurig besturen van een vrachtwagen, tractor, oogstmachine, diverse machines, met radio- en telefoongolven in de cabine, is ook zenuwslopend vermoeiend. De installatie van een RayGuard Mobil of Body&Car verbetert uw productiviteit, gezondheid, concentratie en vermindert vermoeidheid aan het einde van de dag.

Gebruik RayGuard om beter en dieper te slapen

6,7,8 uur per dag, je lichaam vertraagt en regenereert tijdens de slaap. Als u uw lichaam tijdens deze fase tegen de omringende golven beschermt, kunt u dieper slapen en beter herstellen. RayGuard oplossingen zijn uw permanente en nuttige beschermers om de volgende dag met volle energie te kunnen genieten. De RayGuard Energy Set beschermt u tegen de golven en verspreidt de atmosfeer en de geur van Zwitserse pijnboom, een essentiële olie die bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. Het wordt veel gebruikt in high-end hotels in Zwitserland en Oostenrijk voor hun zwangere en belangrijke gasten.

RayGuard Video

Neem contact met ons op: [email protected]

RayGuard online kopen met PayPal

(via uw PayPal-rekening of via PayPal met een creditcard)