Bio Energy is een bedrijf met ongeveer 50 werknemers, gespecialiseerd in micro-organismen, dat verschillende lokale en Europese prijzen heeft gewonnen. Het is het grootste particuliere landbouwbedrijf op het gebied van natuurlijke technologie in Noord-Europa. Het bedrijf, dat ISO 9001:2008-gecertificeerd is en door Europese fondsen is geselecteerd, kent een groei van ongeveer 100% per jaar.

Het bedrijf is al 3 generaties lang gevestigd in Litouwen, werd in 2013 Bio-energy en verkoopt zijn producten nu in meer dan 20 landen, waaronder Oostenrijk, Duitsland, Canada, Nieuw-Zeeland, Kazachstan, enz.

Tocrop is de Bio-energy importeur voor Frankrijk en de Benelux.

Bio-energy produceert ook natuurlijke, niet genetisch gemodificeerde bacteriën die oliën en brandstoffen op natuurlijke wijze kunnen afbreken, waardoor vervuilde ecosystemen binnen enkele maanden kunnen worden hersteld.

In gebieden die vervuild zijn door brandstof of olie, komt de bio-energiespecialist analyses uitvoeren. Hij identificeert het niveau en het soort vervuiling. Hij stelt samen met u een protocol op, met behulp van door Bioenergy geselecteerde bacteriën, en enkele maanden later is uw bodem op natuurlijke wijze bijna volledig gereinigd.

Download de informatiefiche

Bioenergy-brandstof- en olie-ontsmettingsoplossing – demonstratie