Opleiding
Aan het eind van de lente van 2022 moet Tocrop, dankzij verschillende Europese deskundigen, een innovatieve opleiding lanceren voor groene steden, landbouwers, tuiniers en particulieren die de natuurlijke hulpbronnen die de natuur ons elk jaar schenkt, willen optimaliseren.
Deze opleiding zou tot een diploma kunnen leiden indien de lopende besprekingen met onze toezichthoudende autoriteiten succesvol zijn. Aarzel niet om u in te schrijven op: [email protected] (zodra het programma en de data online zullen worden gezet)

Vergaderingen met deskundigen
In 2022 zal ook het Tocrop-programma voor online-uitwisselingen met internationale deskundigen van start gaan. Eens per maand zal een internationale deskundige ons de ogen en de geesten openen voor technieken, programma’s en succesverhalen op het gebied van goede praktijken en natuurbescherming.

Ecotoerisme: binnenkort krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met het internationaal erkende en succesvolle Namibische programma voor de instandhouding van diersoorten en om online te chatten met de belangrijkste vertegenwoordiger daarvan, Zijne Excellentie de heer Calle Schlettwein (en/of zijn assistenten), minister van Landbouw, Water en Landhervorming van de Republiek Namibië. Dit kan u inspireren en helpen bij uw eigen diversificatieprogramma’s op het gebied van ecotoerisme. Ref: 2022.1EN en Ref: 2022.1DE

Agroforestry: welke soorten aanplanten? Hoe planten op een landbouwperceel? Hoe te onderhouden? Welke boomsoorten zijn de beste gastheren voor gewasbeschermingsmiddelen? Hoe kan het geproduceerde hout worden gebruikt? Marie-Stella Duchiron is de bosbouwdeskundige die de boeken heeft geschreven die worden beschouwd als een van de belangrijkste naslagwerken die in de beste Franse en Duitse bosbouwscholen worden bestudeerd. Zij zal uw vragen beantwoorden en u haar ervaring, in Frankrijk en Duitsland, op het gebied van agro-bosbouw overbrengen om u te helpen uw project tot een goed einde te brengen, zowel op technisch als op economisch gebied. Ref: 2022.2FR en Ref: 2022.2DE

Tocrop-klanten zullen op de hoogte worden gebracht van de datum en het tijdstip, en indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, aangezien deze evenementen beperkt zijn tot 100 deelnemers, zal een link beschikbaar zijn op onze website. Andere deskundigen zullen worden aangekondigd zodra hun deelname aan onze evenementen is bevestigd.

Om gratis teruggebeld te worden  

Om te bestellen: [email protected]
Voor technische vragen: [email protected]