Wat is Bano?

Al bijna 40 jaar staat BANO bekend om zijn hoogwaardige Oostenrijkse natuurproducten, natuurlijke remedies en geneeskrachtige producten.
BANO is een snel groeiend familiebedrijf van 15 mensen dat zich in 12 jaar met 6 vermenigvuldigd heeft dankzij de tevredenheid van haar klanten over haar producten.
Wij geloven dat het combineren van apothekerskwaliteit met het gebruik van natuurlijke ingrediënten de beste effecten voor uw gezondheid bereikt samen met een maximale productkwaliteit.
Wij bieden ook cosmetische producten aan, zoals schuimende kruidenbadoliën, bergdennencrème en zuivere marmotolie.
Vele soldaten (waaronder de Duitse speciale strijdkrachten), landbouwers, wandelaars, bergbeklimmers en professionele skiërs gebruiken Bano-producten.
Een goede gezondheid is de basis voor een gelukkig, voldaan leven en we vinden het fijn dat we daar een kleine bijdrage aan kunnen leveren.
Pers: Bergen Magazine
Pers: De Tuin in vier Seizoenen
Pers: Yoga International

 

Pers: Biogezond

 

MURMELIN SPORT- EN GEWRICHTSZALF

De murmelin oliezalf met menthol, arnica zalf en bergdennenolie ondersteunt uw gewrichten en bevordert de doorbloeding na sport en lichamelijke inspanning. Murmelin werd zo’n 40 jaar geleden ontwikkeld in de Arlberg Apotheek in St. Anton/Arlberg – sindsdien is het algemeen verkrijgbaar in de apotheek, wat bewijst hoe effectief deze zalf is.

Voor wie is Murmelin geschikt?

Niet alleen mensen met gewrichtsklachten en allerlei klachten aan het bewegingsapparaat gebruiken Murmelin. Ook veel sporters, zoals mountainbikers, wandelaars en trekkers, smeren Murmelin na fysieke inspanning en sport. De tube is bijzonder gemakkelijk te vervoeren in elke rugzak en kan overal mee naartoe worden genomen.
Toepassing: Deze zalf werkt snel wanneer hij 2 tot 3 maal daags op de aangedane plek wordt aangebracht. Murmelin is gemakkelijk aan te brengen en wordt snel geabsorbeerd, terwijl het niet vettig is. Murmelin kan ook worden gebruikt als een zeer effectieve massageolie. De optimale periode voor curatief gebruik is 4 weken. De doeltreffendheid van deze zalf kan worden versterkt door ze te combineren met onze “Murmelin olie (zuivere marmotolie)”. De bergdennenolie in de zalf verleent hem zijn karakteristieke, aangename geur, die ook uniek is op de markt.
Werking: Marmotolie wordt al sinds jaar en dag gebruikt bij pijnlijke spieren, spit, overbelasting van het bewegingsapparaat en voor het gezond houden van gewrichten, gezichtsvermogen en spieren. Bergdenolie en arnica bevorderen de doorbloeding van spieren en gewrichten en maken ze comfortabeler. Het verkoelende effect is te danken aan de menthol, het hoofdbestanddeel van pepermunt dat ook de bloedsomloop bevordert en het comfort verhoogt, en tevens de pijn licht verzacht.
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Alcohol, Pinus Mugo Blad Olie, Propanediol, Marmota Olie, Betaine, Isoamyl Lauraat, Helianthus Annuus Zaad Olie, Natrium Cetearyl Sulfaat, Butyrospermum Parkii Boter, Parfum, Menthol, Arnica Montana bloemextract, glycerine, tocoferol, glycerylcaprylaat, natriumgluconaat, natriumhydroxide, citroenzuur, p-azijnzuur, dinatriumfosfaat, kaliumfosfaat, limoneen.

Ontdek hieronder onze andere Bano producten, waaronder Caledulin, dat beschadigde, gebarsten en geïrriteerde huid herstelt en door melkveehouders in de bergen van Tirol wordt gebruikt om hun handen te beschermen, na het handmelken.

Hier is het essay van de journalisten van de krant Biogezond

Koop online met PayPal

(via uw PayPal-rekening of via PayPal met een creditcard)

 

Vind ons in 2021 op: 

Les Culturales 2021; 15-17 juni; Bétheny, Frankrijk

Foire D’Ettelbruck 2021; 2-4 juli; Ettelbruck, Luxemburg

Foire de Libramont 2021; 23-26 juli; Libramont, België

Nederlandse Landbouwbeurs 2021; 8-10 decembre; Leeuwarden, Nederland

Krijg een gratis terugbellen

Voor vragen: [email protected]