Bio Energy is een bedrijf met ongeveer 50 werknemers, gespecialiseerd in micro-organismen, dat verschillende lokale en Europese prijzen heeft gewonnen. Het is het grootste particuliere landbouwbedrijf op het gebied van natuurlijke technologie in Noord-Europa. Het bedrijf, dat ISO 9001:2008-gecertificeerd is en door Europese fondsen is geselecteerd, kent een groei van ongeveer 100% per jaar.
Het bedrijf is al 3 generaties lang gevestigd in Litouwen, werd in 2013 Bio-energy en verkoopt zijn producten nu in meer dan 20 landen, waaronder Oostenrijk, Duitsland, Canada, Nieuw-Zeeland, Kazachstan, enz.

Tocrop is de Bio-energy importeur voor Frankrijk en de Benelux.
Met Bio-energy kunnen landbouwers hun eigen koolstofarme meststoffen op hun boerderijen produceren op een ecologische en organische manier, zonder hun bodemleven te verbranden zoals met chemische meststoffen gebeurt, tegen veel lagere kosten dan met synthetische meststoffen. Bio-energyproducten hebben een biologisch certificaat van Ecocert en zijn door Demeter erkend als biologisch-dynamisch. Download hier het Demeter-certificaat.
Download hier de presentatie over Bio-energy

Vind ons in 2021 op: 

Les Culturales 2021; 15-17 juni; Bétheny, Frankrijk

Foire D’Ettelbruck 2021; 2-4 juli; Ettelbruck, Luxemburg

Foire de Libramont 2021; 23-26 juli; Libramont, België

Nederlandse Landbouwbeurs 2021; 8-10 decembre; Leeuwarden, Nederland

Krijg een gratis terugbellen

Voor elke vraag: [email protected]