Anti-voedselverspilling koelkast patch: Fridge Fresh

De Zwitserse referentie in de strijd tegen voedselverspilling

Productpresentatie

Presentatie van de noodzaak: 
Voedselverspilling bereikt gemiddeld, per jaar en per persoon, 20 kg in Frankrijk, 48 kg in Nederland en 123 kg in Luxemburg.In Frankrijk bedragen de kosten van dit afval gemiddeld 160 euro per jaar per persoon, 640 euro per jaar voor een gezin van 4 personen.Om deze voor het milieu schadelijke verspilling tegen te gaan, dit verlies dat de levensstandaard van het gezin vermindert en het gebruik van chemische conserveringsmiddelen door groente- en fruitproducenten te verminderen, heeft Svitec de Fridge Fresh ontwikkeld.
Product: 
Ontwikkeld door Svitec, een eenvoudige patch die in uw koelkast, koelvitrine, vitrine of fruitmand is geïnstalleerd, vertraagt zijn vitaliteit op natuurlijke wijze het bederf van vers voedsel en helpt zo om het langer houdbaar te houden, waardoor voedselverspilling, financieel verlies, slechte geuren en het gebruik van plastic wordt verminderd. Geen onderhoud nodig.Het is een eenvoudige patch die u in uw koelkast, display koelers, rekken of fruitmanden installeert, en helpt om uw voedsel langer vers te houden; verspilling, geldverlies, geur en gebruik van plastic worden hiermee beperkt. De patch vergt verder geen onderhoud.Ideaal voor thuis, koelkasten, tuinders, markten, supermarkten, supermarkten, fruitmanden op kantoor, hotel.
Houdbaarheid1 jaar in de open ruimte, 3 jaar in de
koelkastWerkzaamheidtwee stickers  “verse golven” per koelkast tot 500 liter, één voor 150 liter Halfopen display-koelers, één per fruitmand of één per 100 liter volume op stelling display.
LeveringElke verpakking bevat 2 Fridge Fresh stickers.
Installatie2 Stickers moeten aan weerszijden van de koelkast tegenover elkaar liggen.
Gebruikelijke resultatenNog 4 dagen+ om uw fruit, groenten en eventuele open yoghurt te eten.

Fridge Fresh online kopen met PayPal kopen 

(via uw PayPal-rekening of via PayPal met een creditcard)