Aquakat: leidingwater wordt permanent bronwater in uw huis!

 

De nieuwe generatie Zwitserse waterontharders-vitalisators
die de oude chemische ontharders of de chemische accessoires vervangt

 

Wat is een Aquakat?

De Aquakat is een innovatief Zwitsers apparaat, zonder filter, zonder elektriciteit en zonder verborgen kosten, dat, eenvoudigweg op een pijp geklemd, het water in de pijp ernaast permanent herstructureert, geruisloos, door fysieke resonantie van de in de Aquakat geprogrammeerde eigenschappen. Kalk en roest worden niet meer afgezet. Uw water krijgt zo de natuurlijke structuur en vitaliserende eigenschappen van het oorspronkelijke bronwater terug.
Hier boven: de geïnstalleerde Aquakat verandert zonder enig onderhoud jarenlang het leidingwater in permanent bronwater voor het hele huis!

Voordelen van Aquakat

Het vervangen van de waterontharder, antikalkfilters, filterpatronen en magnetische apparaten is voordeliger, milieuvriendelijker en zuiniger, en de Aquakat biedt de gelukkige eigenaar na installatie de volgende voordelen voor minstens 15 jaar zonder onderhoud:
– Afwezigheid van kalkaanslag en kalkaanslag in leidingen, gootstenen, toiletten, schalen en apparaten.
– Afwezigheid van roest en andere metalen sporen in leidingen, gootstenen, toiletten, schalen en apparaten.
– Volledige bescherming van vloerverwarming.
– Vers en gevitaliseerd, goed smakend water in het hele huis.
– Fris en vitalized water bevorderlijk voor de spijsvertering, slaap en gezondheid.
– Fris en gevitaliseerd water waardoor het wasgoed zachter en aangenamer aanvoelt.
– Beter gestructureerd water dat zorgt voor een lagere dosis wasmiddel en andere huishoudelijke producten.

Voordelen van de Aquakat: Verbetering van de hoofdpijnvan

Het dragen van een Aquakat model S in uw zak of het plaatsen van een Aquakat in uw kussensloop wanneer u slaapt zal het water in uw lichaam (75% van uw gewicht) vitaliseren, zal dit water dunner en beter gestructureerd maken en als gevolg daarvan zullen veel cliënten een duidelijke verbetering melden in het verminderen van hun hoofdpijn.
Bekijk een getuigenis van een cliënt:

Voordelen van de Aquakat voor de kaasproducent

Door het water te vitaliseren, creëert de Aquakat een levendig water dat geen geschikte omgeving is voor het Pseudomonas-virus dat de kaas beschadigt. Binnen twee of drie maanden ziet u dat de situatie wordt opgelost, wat veel pijn en geld bespaart voor de kaasproducenten.
Bekijk een getuigenis van een klant over het produceren van kaas:

Voordelen van de Aquakat voor melkveehouders


De installatie van een Aquakat is een zeer rendabele beslissing voor melkveehouders. Doordat het water veel vitaler is, drinken de dieren gemiddeld 15% meer per dag. Ze eten en verteren beter en dat ziet u terug in uw dieren en stallen:
– Heldere drinkbakken, makkelijker schoon te maken en gemiddeld 3x minder tijd kwijt aan schoonmaken, wat veel kosten en onderhoud bespaart.
– Betere melkproductie per dag en per koe. Lees deze test
– Betere kwaliteit van de melk met meestal minder cellen
Kijk naar een getuigenis van een klant:

Voordelen van de Aquakat voor restaurants


Veel restaurants installeren een Aquakat achter hun toonbank en plaatsen de door hun klanten bestelde recipiënten met vloeistoffen (wijn, vruchtensap, thee, enz.) gedurende enkele ogenblikken naast de Aquakat. Door het water te revitaliseren, komen de aroma’s bij het serveren veel beter tot uiting en de klanten zijn zeer tevreden over deze smaakverbetering. Vele 5-sterrenhotels hebben zich uitgerust voor hun eigen plezier en dat van hun gasten. Zo hebben wij in 2019 het bekendste hotel-restaurant van Luxemburg uitgerust en zij zijn erg blij met hun keuze.

Ecologisch leven met de Aquakat

Investeren in Aquakat zal niet alleen uw ecologische voetafdruk en uw levensstandaard verbeteren en u tijd besparen, maar ook uw levenskwaliteit verbeteren terwijl het milieu wordt beschermd tegen water in plastic flessen en elektriciteit, of de chemische accessoires van de oude waterontharders. Voor veehouders zal de plaatsing van Aquakat in uw stal de gezondheid en productiviteit van uw dieren verbeteren en het mogelijk maken om de veterinaire kosten te verlagen.
Zeer populair in Zuidoost-Azië, waar het economisch veel buitenmuur airconditioning beschermt, gekozen door vele hotels en ontwikkelaars in Europa, die reeds door sommige Sofitel Hotels zijn gekozen, wordt aquakat ook gebruikt door de Franse marine in verschillende van zijn marinebases. Meer dan 80 000 aquakat zijn al in meer dan 20 landen verkocht. Aquakat wordt veel gebruikt door atleten.

Getuigenis van de klant (Ets Mamylac – Malmedy)

De foto’s van vorig jaar zijn gemaakt in een boiler met een weerstand van 2000W in een boerderij in het gebied van Malmedy waar het water een kalksteengehalte van meer dan 45°F bevat.
Een Aquakat L werd ongeveer een maand ondergedompeld in de boiler.
De foto’s tonen een duidelijke evolutie van de kalksteenlaag op de weerstand die na 1 maand afneemt.
Onderschat de lengte van uw warmwaterleidingen niet (vermenigvuldig deze lengte met 1,2, want warm water geleidt het Aquakat herstructureringseffect minder goed voor de berekening van uw totale leidinglengte) + koud water. Kies in de aanwezigheid van hard of zeer hard water voor het hogere Aquakat model.

Zwembad ervaring delen


Ontdek het nieuwe Aquakat 5001 Zwembad, zeer populair in Australië!
Penergetic heeft een speciale Aquakat voor zwembaden ontwikkeld, de Aquakat 5001, die de volgende voordelen biedt:
– Extreem transparant water                                                         – Kwaliteit van het thermale bronwater
– Waterlijn zonder afzettingen of sporen                                       – Verdwijnen van de smaak van chloor
– Uiterst beschermde huid                                                            – Gevoel van zoetigheid van honing
Ontdek de video van onze collega’s in Australië waar het product erg populair is:

Aquakat 5001 kopen

Koop Aquakat on line met pay PAL
Prijzen zonder BTW in €
(via uw PayPal-rekening of via PayPal met een creditcard)