Svitec-chips beschermen niet alleen tegen de schadelijke effecten van golven (Ray Guard-effect), maar herstellen ook de soepele werking van cellen die zijn blootgesteld aan elektromagnetische straling (penergetisch effect), waardoor stress, migraine, nerveuze vermoeidheid en het verbeteren van de bloeddruk worden verminderd. concentratie, productiviteit op het werk en een gevoel van welzijn in de aanwezigheid van elektrische of elektronische apparaten. Zeer populair in de meest geavanceerde landen, marktreferentie, Er zijn al meer dan een miljoen Svitec-chips verkocht in de US.

Niet alleen elektro-gevoelige mensen, maar vooral jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, mensen met pacemakers en gebruikers van verbonden objecten profiteren van de positieve effecten van Svitec-chips. Ze zorgen ervoor dat elk levend wezen zich beter voelt.

Voor medewerkers en werkgevers, werken voor / met pc, radar, tablet, verbonden tools, Svitec-chips verminderen de negatieve invloed van golven en verbeteren de productiviteit en gezondheid op het werk. Bovendien zijn personnalised Svitec-chips waardevolle geschenken van klanten en werknemersbonussen.

De mappen waarin de Svitec-chips zijn verpakt, zijn gemaakt van gerecycled papier met plantaardige inkt, zodat ze volledig kunnen worden gecomposteerd voor gebruik in de tuin of in bloempotten.

Goed om te weten:

  • zet je mobiele telefoon een paar minuten tot een paar uur in de borstzak van je shirt, in het hart. Als u negatieve effecten ervaart (versnelling van hart, migraine, hitte, vermoeidheid enz.), Hebt u Svitec-bescherming nodig. Koop hier!
  • Als je moe bent, als je hoofdpijn hebt na lange uren werken voor een computerscherm, moet je jezelf uitrusten met twee chips en zul je snel de verbetering voelen.

For personalisation of chips: svitec@tocrop.com