AQUAKAT: Kraanwater wordt weer bronwater

De nieuwe generatie antikalk die waterverzachters vervangt

De Aquakat is een innovatief Zwitsers apparaat dat, zonder filter, elektriciteit of extra kosten gewoon op een pijp vastklemt en, ‘de toon zet’ een beetje zoals een operazanger, stil door fysieke resonantie zoals geprogrammeerd in de Aquakat de natuurlijke structuur reconstrueert en de vitaliserende eigenschappen van oorspronkelijk bronwater.

Vervanging van verzachter, antikalkfilters, filterpatronen en magnetische apparaten, voordeliger, milieuvriendelijker en zuiniger als de Aquakat eenmaal geïnstalleerd is, geeft de gelukkige eigenaar de volgende voordelen gedurende 15 jaar:

– Afwezigheid van kalkaanslag en kalkaanslag in leidingen, gootstenen, toiletten, schalen en apparaten.
– Afwezigheid van roest en andere metalen sporen in leidingen, gootstenen, toiletten, schalen en apparaten.
– Volledige bescherming van vloerverwarming.
– Vers en gevitaliseerd, goed smakend water in het hele huis.
– Fris en vitalized water bevorderlijk voor de spijsvertering, slaap en gezondheid.
– Fris en gevitaliseerd water waardoor het wasgoed zachter en aangenamer aanvoelt.
– Beter gestructureerd water dat zorgt voor een lagere dosis wasmiddel en andere huishoudelijke producten.

Investeren in Aquakat zal niet alleen uw ecologische voetafdruk en uw levensstandaard verbeteren en u tijd besparen, maar ook uw levenskwaliteit verbeteren terwijl het milieu wordt beschermd tegen water in plastic flessen en elektriciteit, chemische producten en waterontharder worden bespaard. Voor veehouders zal de plaatsing van Aquakat in uw stal de gezondheid en productiviteit van uw dieren verbeteren en het mogelijk maken om de veterinaire kosten te verlagen.

Zeer populair in Thailand, waar het economisch veel buitenmuur airconditioning beschermt, gekozen door vele hotels en ontwikkelaars in Europa, wordt aquakat ook gebruikt door de Franse marine in verschillende van zijn marinebases. Meer dan 80 000 aquakat zijn al in meer dan 20 landen verkocht.

Aquakat wordt veel gebruikt door atleten.

Het is mogelijk om in twee of drie termijnen gratis te betalen: neem contact met ons op: aquakat@tocrop.com